Gott Nytt År!

Med hjälp av Dobby önskar vi gott nytt år!

Smäll era smällare/raketer/fyrverkerier endast på tolvslaget är ni snälla! Då hinner vi vara beredda. Finns så många rädda djur, som bland annat min Alice och våran Cajsa. Förövrigt finns det många människor som också är rädda för fyrverkerier och smällare.


Kommentarer
Postat av: MY VESTLUND '

nämen så söt!

2013-01-02 . 14:22:50 | @: http://WWW.MYVESTLUND.SE
Postat av: ▲ J0Z

sv: Tack för ditt tips! Jag antar att det kan va så att hon tagit efter sin mamma och att personalen inte hade nog med tid för att socialisera kattungarna :/ Vet ej hur gammal hon var när hon kom in till hemmet, men hon va på katthemmet i 12 veckor innan ja fick hämta henne!

2013-01-09 . 15:26:13 | @: http://bedeliciious.blogg.se
Postat av: ▲ J0Z

sv: jaa, vi har varit till olika veterinärer och senast så fick vi reda på att hon har forl, så hon har dragit ut två tänder redan! tror dock att det är dags igen snart för hon är lite röd och irriterad i tandköttet runt huggtänderna :/ men något annat har dom inte hittat! Ja, hon har alltid varit skygg av sig!

aha okej, ja för hon gillar att göra trix och brukar "aportera" sin ikea mus ibland.

jaa, det är jag som gör allt, matar, klipper klor, borstar, duschar och gör rent öron och ögon. Han vågar inte gör nåt sånt för hon kan bli rätt sur om någon annan än jag gör det :/ Hon har rivit och bete honom några gånger när han varit med så ja gör allt de själv nu. Men kan be honom att mata henne oftare om det hjälper?! (:

Tack för tipsen!

Svar: Eftersom hon alltid har varit skygg så är det nog mycket att det är så hon är. Prova med att din sambo ger henne mat. Om ni har en vippa(pinne med fjädrar längst ut) så kan det vara bra att han leker med henne lite då och då, om hon gillar att leka med vippa förståss, det får henne att slappna av och känna att han är rolig. Det brukar iallfall funka på skygga kattungar. Kan rekommendera att skriva på http://hittekatter.ifokus.se/, många medlemmar där har stor vana av skygga katter. :)
Sofia

2013-01-10 . 21:13:16 | @: http://bedeliciious.blogg.se
Postat av: Elin

Men vad otäckt! Har hunden vart för ivrig då på godiset? Tror mina aldrig skulle våga bita något jag håller i ialf :) men läskigt om kulan har lossnat sådär.. Vart läste/hörde du det ifrån??

Svar: Jag tror nog att dom varit det. Man får ju se lite på sin egen hund om det är en försiktig hund eller mer glupsk hund, som våra som gärna tar fingrarna också :PJag tror jag läste det i en tidning först, kanske hundsport. Sen på forumet hundar.ifokus.se. :)
Sofia

2013-01-11 . 10:18:42 | @: http://Www.fluffmonster.blogg.se
Postat av: Elin

Såg inlägget om produkten. Tack för tipset!

2013-01-11 . 16:33:12 | @: http://Www.fluffmonster.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Sofia. 23år. Norrbotten.

Hundar. Katter. Hamstrar. Webbdesign.