Simbas andra, tredje och fjärde veterinärresa

Det har varit ett himla åkande till veterinären på senaste tiden.Blåsan Simba hade var en böld som dessutom hade spridit sig ner i halsen. Vi åkte altså in med honom i tisdags och lämnade honom där och dom skulle ringa när han var klar. Klockan fyra ringde dom och sa att han fick åka hem halv fem. Vi fick gå in i ett rum och prata med en veterinär som berättade oom hemgångsråden. När en annan vet. kom in med Simba så förväntade jag mig att han skulle se ut ungefär som förra gången, trött och lite blodig på nosen, istället kommer min lilla gubbe in med rakad hals och dränage under hakan. Så det var en hel del pyssel med honom, tvätta runt dränaget, spola under huden, spraya en äcklig bakteriedödande spray i munnen, smörja med salva runt dränaget och eftersom han inte drack så mycket och blev beordrad att äta torrfoder så sprutade vi i vatten i munnen på honom, utöver det så var det medicinering tre gånger om dagen.
På fredagen skulle vi på återbesök, dom kollade dränen och i munnen och sa att det var ju lite tidigt att ta bort dränen nu och att vi skulle komma på måndag igen. Grattis, kunde vi inte fått komma på måndag direkt då? Vi bor ju liksom inte granne med djursjukhuset. Vi fick iallafall ge corsodyl istället för den där äckliga sprayen och koka köttvatten och ge för att få i honom vätska.
Så vi var dit idag med honom och då plockade dom bort dränen och kollade så allt såg bra ut. Jag hoppas verkligen att det läker bra nu. Dock har han fått skavsår av tratten men den behöver han bara ett par dagar till.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Sofia. 23år. Norrbotten.

Hundar. Katter. Hamstrar. Webbdesign.