Drag med Cajsa och Blixten


Cajsa.

Idag var bara jag och mamma hemma. Jag tog sparken, Cajsa och Blixten för att dra. Och herre min ja vad dom drog, järnet typ 800 meter och sen när vi vände så travade dom bara brevid. Trötta blev dom iallafall.
Ikväll är bara jag och pappa hemma. På kvällspromenaden såg jag att det var norrsken. Måste hitta på något med Hugo nu, jag hör att han har tråkigt.

Biggest loser

Idag har jag och Hanna provat ett nytt spel till Wii, Biggest loser. Det var inte lätt må jag säga, jag fick till och med astma. Lite jobbigt, för jag har anpassat träningen så bra så jag har inte fått det på flera månader, närmare ett år. Tog medicin och började såklart skaka, obehagligt.
Ikväll har jag skottat och det lär jag få göra imorgon med, snöar jättemycket. Jag planerar att åka skidor imorgon, om det har slutat snöa.

Skidor med Blixten


Blixten

Idag har jag varit och åkt skidor, tog med Blixten och jäklar vad han drog. Ingen av dom andra hundarna har dragit ens hälften av vad han gjorde. Skitkul!
Agilityn i söndags gick rätt bra. Cajsa mättes om till medium och blev tvåa i andra loppet.
Ikväll kommer mormor och morfar och äter semlor.

Mello-lördag


Nino.

Idag är det lördag och ikväll är det mello. Imorgon ska jag och Hanna på agilitytävling. Cajsa ska tävla och Hugo ska följa. Vi måste stiga upp typ 4.
Bilden ovan är tagen förra helgen. På vintern när det börjar bli varmare ute får katterna vara ute lös, under uppsikt såklart, det är kallt för små tassar och mycket snö runtom så dom far ingenstans, men Nino får ha sele för annars ser man knappt var han är.

10 februari


Dobby.

Jag tog lite kort på Dobby nyss. Har inte tagit kort på honom sen innan jul. Ska försöka komma ihåg att ta upp vågen och se vad han väger också. Sist(14/1) vägde han 144 gram, han är en liten pojke.
Ändrade till en ljusare design för någon dag sen. Hade gjort den klar för några veckor sen och kunde inte vänta med att byta längre.
Nu ska jag äta en smörgås och ge katterna mat.

Bad day

SVORDOM SVORDOM SVORDOM SVORDOM SVORDOM SVORDOM SVORDOM SVORDOM SVORDOM SVORDOM SVORDOM SVORDOM SVORDOM SVORDOM SVORDOM SVORDOM SVORDOM SVORDOM SVORDOM SVORDOM SVORDOM SVORDOM SVORDOM SVORDOM SVORDOM SVORDOM SVORDOM

Jag brukar inte klaga och speciellt inte på vintern men fan vad jag är less denna snö. Det är okej och går bra att skotta om det rör sig om 4cm på en dag men inte 7 cm varannan timma. Min rygg är paj och humöret är på botten, och Blixten ska chipkastreras. Därför tänker jag äta hur många pepparkakor jag vill idag.

3 februari


Simba.

Idag är det kyligt ute, -32 grader. Myggfritt. Har bara blivit snabbpromenader idag.
Imorgon ska jag bada och klippa Alice, inte så mycket och hon har overall och täcke ute så hon kommer inte frysa mer än vanligt. Nu ska jag ge mina katter mat.

Kliande huvud

Min hårbotten kliar, och vid nacken och fram vid halsen. Sen jag började med balsammetoden har min hårbotten kliat lite. Jag vet inte om den gjorde det tidigare, jag tänkte inte på det isåfall. Sen provade jag ett sls-fritt schampo och ungefär när jag började med det så började det klia mycket mer och vid nacken och halsen också. När man sköljer ur håret rinner ju schampo/balsam ner på nacke, axlar och hals och lägger sig där, förmodligen därför det kliar så mycket. Därför var jag noga sist jag duschade att tvätta bort det men det kliar ändå, kanske lite lite mindre. Det är såklart irriterande och gör ont att klia hela tiden så imorgon slår jag slag i saken och går och köper bikarbonat och äppelcidervinäger och börjar tvätta håret med det så detta kanske försvinner. Jag hoppas det iallafall, det borde göra det för det är ju inte massa konstgjorda saker. Annars får jag prova något annat. Mitt tålamod är inte slut än, bara kul att testa dom olika tvättmetoderna.
På tal om tålamod, Blixten ska chip-kastreras på måndag och veterinären sa att dom kan bli värre innan dom blir lugna, så jag måste ladda med tålamod mot Blixten.
God natt.

Sofia. 23år. Norrbotten.

Hundar. Katter. Hamstrar. Webbdesign.