27 juni

Jag slutar inte blogga. Eller jag vet inte.

Goodbye!

Jag slutar blogga. Pausar en lång tid iallafall. Vet inte varför jag ska sitta och skriva om saker jag gör.
Har en bildblogg på gång men knappast att jag kommer skriva här vad den heter. Dom som vill veta får veta ändå, eller fråga.
 
Tjarå!

16 juni


Nino.

Hanna har köpt ett nytt objektiv, har tagit bilden ovan med det plus 75 bilder till. Några kommer väl dyka upp här senare. Funderar på att göra en bildblogg med bara bilder.
I förmiddags var jag en snabb sväng på torgdagen med Alice. Sen hem och äta lunch och iväg på jobb. Har hunnit vara ute med katterna efter jobbet och nu ska jag hjälpa till med middagen.


11 juni


Blixtens nos.

Sen sist har jag

.. varit med Cajsa på agilitykurs(som Hanna håller) och verkligen kännt att jag vill tävla agility med min kommande hund. Har saknat att träna sen Alice fick spondylos i höstas så i sommar ska jag tävla med Sessan eller Cajsa.

.. skaffat ett till sorts djur, snäckor. En dag när det regnade och vi var på promenad med hundarna såg jag flera snäckor på vägen. Jag har länge tänkt att i sommar ska jag skaffa snäckor, men det blev lite panik att fixa akvariet. Tre stycken tog jag in och igår kom pappa hem med en till. Och ja man kan ha vilda snäckor som husdjur, ryggradslösa(ej utrotningshotade/fridlysta) djur får man ta in. Det finns jättestora snäckor(afrikansk jättelandssnäcka) men dom får man absolut inte släppa ut i naturen. Till hösten kommer jag släppa ut snäckorna igen, annars måste man dvala dom(eftersom dom gör så på vintern) och det ids jag inte.

.. piercat mig i örat. I brosket(conch), gjorde jäkla ont men det gick ju snabbt över. Hos en riktig piercare med kanyl såklart, annat finns inte i min värld(och borde inte finnas i andras världar heller)! Nu väntar en läkprocess på minst 3 månader.

.. anmält mig och Cajsa till ett hundläger i juli. Förmodligen ska vi träna lydnad, uppletande, spår och lite sånt. Kommer nog bli askul!

.. varit med Blixten på MH, eller Hanna gick med han. Det gick jättebra, det enda han reagerade på var spökena, dom fick sig en ordentlig utskällning, och lite på skotten, han har aldrig hört skott förut så det var inte konstigt.

.. blivit satt på diet, av Hanna och mamma, pga mitt blodsocker som far upp och ner.

Sofia. 23år. Norrbotten.

Hundar. Katter. Hamstrar. Webbdesign.