Veterinären


Simba.

Idag har jag, mamma, katterna och Blixten varit till veterinären. Blixten har tagit blodprov för att kolla antikroppar mot rabies, Nino har vaccinerats, Simba har vaccinerats, ID-märkts och besiktats. Jag ska försäkra Simba så därför har han blivit besiktad. Vi har haft sån tur att han har varit sjuk så lite som han varit men nu vill jag ha något skydd ifall han blir sjuk. Kostar så mycket hos veterinären. ID-märkt har han inte heller varit, men det blev Nino när han kastrerades. Vet inte varför jag inte gjort det på Simba, men nu är han ID-märkt och registreringspapprena är inskickade så om han kommer bort så har jag bevis att han är min. Han tyckte mer om att bli vaccinerad och ID-märkt än besiktad, ville bara ligga i transportburen.
Simba blir åksjuk och kissade och bajsade i transportburen så när vi kom hem så badade jag katterna. Nino fick panik, kastade sig runt halsen om mig och klöste sig fast. Jag höll inte på att få bort han men Hanna kom och hjälpte mig. När jag sen skulle lyfta ur han ur badkaret så klöste han fast ena klon i armvecket på mig, bara någon milimeter från blodådran, gjorde svinont. Nu är dom nog lagom sura på mig.


Kommentarer
Postat av: June

Sv: Smart :) Påminner om när jag kom på att jag kunde lägga mina halsband i muffinsformar istället för att de skulle ligga i en hög och trassla sig :) Man får vara lite finurlig.

2012-05-26 . 18:38:19 | @: http://junesabstracts.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Sofia. 23år. Norrbotten.

Hundar. Katter. Hamstrar. Webbdesign.