Klippt håret, hundar och musburar

För några dagar sedan fick jag ett il och kunde inte förstå varför jag ville ha långt hår. Igår klippte jag av det. Nåja inte allt men typ 15 centimeter. Jag kommer nog aldrig ha långt hår, jag har inte tålamod att spara ut det, får prova löshår någon gång tror jag. Varje gång jag säger att nu ska jag spara ut det så gör jag det ett tag och sen vill jag klippa det kort. Denna gång höll det väl rekordlångt, jag klippte mig senast, förutom topparna, förra året i december men inte så jättemycket. Tycker det är lättare med kort hår och nu är det lättare att tvätta håret och går inte åt lika mycket balsam(jag använder ju inte schampo). 
Förövrigt är jag så galet sugen på att skaffa en whippet eller en iv... men jag ska ju ha en pudel och det blir nog bra det med. Får skaffa en vinthund senare.
Imorgon ska jag köpa en musbur. Kommer bli kalas. Nu har dom en underdel av en rätt stor bur och ett mindre akvarium som övervåning men Alice har fått mani på pinnar och det har jag till både mössen och Dobby och idag kom droppen, hon hade varit i musburen och hämtat en böjbar trästege. Så kan jag ju bara inte ha det, nästa gång kanske hon får syn på en av töserna och jakten tar över. Så dom ska få ett säkrare hem.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Sofia. 23år. Norrbotten.

Hundar. Katter. Hamstrar. Webbdesign.