26 september

Sitter och ler åt mina små ljuvliga möss. Har städat åt dom idag och dom har fått en äggkartong. Förra gången jag städade så gjorde jag ett hus till dom av en glasslåda. Brukar stoppa lite rivet toapapper och strimlat tidningspapper i huset jag tycker att dom ska bo i och så gjorde jag även idag men dom älskar att gnaga bort botten på en äggkartong och sen bädda i hålet. Så glasslådehuset står tomt. Eller det funkar ju som krypin och matskålsplats. Det dumma är att en äggkartong håller inte så länge, en halv vecka sen är bara locket kvar och så flyttar dom boet.
Nåväl, imorgon ska jag och Hanna till älvsbyn, ska handla kattmat(kött, ska börja halvbarfa dom, eller tvåtredjedelsbarfa, för jag entredjedelsbarfar dom redan, haha), kanske träna lite agility och så ska Hanna med tåget.

12 september

 
Idag är det soligt och förjävla varmt så jag håller mig nog inomhus och städar musburen, pluggar i två av mina tre kurser jag går nu och myser med katterna.

Snö, minusgrader, täckjacka, täckbyxor, skidor...

 
Jag vill ha vinter NU! Jag vill åka skidor med Blixten. Långa turer. Jag tror jag saknar honom lite.
 
Mamma och Hanna är i Kalix och tävlar agility med Cajsa, men dom har tagit med Blixten också. Egentligen skulle Sessan också med men hon är så skendräktig och bara gnäller hela tiden. Dom kommer hem imorgon. Jag följde inte för jag har ju mina djur att ta hand om och speciellt Alice som är nyopererad.

Veterinärbesök

 
Imorgon ska min lilla loppa till veterinären och operera bort en knöl under hakan. Har nog inte skrivit om det förut. Hon har en knöl under hakan och förut såg det ut bara som en knöl men i början av augusti såg vi att den hade blivit typ vätskefylld men veterinären sa att det inte var någon fara. När Alice kom hem från kusinerna så såg jag att den hade börjat läka och blivit större. Så då blev det en tid hos veterinären för att plocka bort den.
 

Sofia. 23år. Norrbotten.

Hundar. Katter. Hamstrar. Webbdesign.