Jag och Emmett

 
Min och Emmetts relation är ganska lik min och Blixtens relation som den var för ca ett och ett halvt år sedan. Då var Blixten kring 9 månader och mitt främsta hatobjekt. Han var otroligt söt och mysig när han var trött men hade alldeles för mycket energi för min smak. Han var överallt, jämt. Sprang hit och sprang dit. Främsta orsaken varför jag inte tyckte om honom var för att han pep, han pep nästan ständigt. För ett och ett halvt år sedan sa jag att jag skulle då aldrig skaffa en wheaten, och jag skulle inte skaffa en valp och tillslut ville jag aldrig mer ha en hund. Så jobbig var han. Trots att jag så många gånger skrikit åt honom så tyckte han ändå om mig. Hundar i ett nötskal.
Tiden gick och som tur var så blev det bättre, han mognade, lärde sig att slappna av, lärde sig att lyssna. Nu när min syster har flyttat och tagit med sin hund, Blixtens pappa, så har han blivit mycket bättre. Vi har gått från hatkärlek till kärlek. Det är faktist sällan jag blir arg eller irriterad på honom nu.
Tillbaka till Emmett, han är också sådär, överallt, jämt. Jag har ju skrivit att han klättrar på tapeten och det säger väl en hel del. Dock är han ju, precis som Blixten var, bara en bebis. När han har blivit äldre och inte är lika aktiv så är jag nästan säker på att han kommer vara en mus med en alldeles speciell plats hos mig.

Inte sagt att jag inte gillar Jackson, han är också otroligt fin och mysig, lite för aktiv han också än. Jag vet inte om det är normalt att dom är såhär eller om jag fått extrema individer. Haha.. Det var faktist Jackson som jag såg först och gjorde att jag köpte just dessa två. Jag brukar likna dom med att Jackson är en hundvalp och Emmett är en kattunge. Hundvalpar håller sig oftast på golvet och kanske säng/soffa medans kattungar är både på byråer, diskbänkar och kanske i gardinerna. Undantag för Blixten som vid 8 veckors ålder klättrade över kompostgaller för att få vara med mamma.
Nu har Emmett vaknat och vill komma ut och springa.


Kommentarer
Postat av: Fanny Walhed

Vilken sötis :)

2013-04-18 . 20:18:31 | @: http://komigenfanny.blogg.se/
Postat av: Lotta

Ne men åh va söööt!

2013-04-18 . 23:19:31 | @: http://lottaenglund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Sofia. 23år. Norrbotten.

Hundar. Katter. Hamstrar. Webbdesign.