Välkommen Baloo!

 
Igår kom jag och Baloo hem från syster. Har fixat hans sida nu där man kan läsa mer om honom.
Denna parveln är det ingen som vet riktigt hur gammal han är. Men kring ett år tror man. Han är iallafall väldigt mysig, lugn och försiktig. Han är skitsöt och har stulit mitt hjärta totalt.
 

Augusti

 
Händer inte så mycket. Sista jobbveckan.

She turned out to be a he

Jackson
 
Den nya fliken som hette Ellie har bytt namn till Baloo för det visade sig att Ellie var en han. Haha.. Något ännumer komiskt kommer ni få veta när Baloo fått en egen sida. Jag hämtar honom förmodligen om två veckor.
 
På lördag ska vi på utställning och jag ska ställa Blixten och Cajsa och förmodligen någon mer också.

Igår morse upptäckte jag att Jack inte ville stödja på sitt ena framben. Jag plockade bort dom mesta grejer han kunde klättra på. Som plåster på såren virkade jag en liten koja åt honom som han verkar gilla för han har dragit in rivet tidningspapper. Idag är han nästan helt bra igen.

Rallylydnadstävling

 
Igår var jag och tävlade rallylydnad. Hade såklart med Blixten och Alice men också Cajsa. Debut för Cajsa, andra gången för Blixten och tredje gången för Alice. Och alla kammade hem godkänt resultat. Blixten fick, som väntat, mest poäng, 86p. Cajsa fick, som väntat, näst mest poäng, 83p, och Alice fick, som väntat, lägst poäng, 76p. Sååå nöjd! Roligt också att alla med godkänt resultat fick välja ett pris, och jag fick då välja tre. Och fick tre medaljer.

Dobby och Alice

Lilla Dobby är i himlen nu. Han fick ju stor och hård mage och sista dagarna kunde jag känna att det var flera knölar i magen. Det är tråkigt men han var sjuk och gammal. 2 år och en månad hann han bli.
 
Alice har varit till veterinären idag. Vi skulle röntga hennes rygg för att se hur det låg till med spondylosen. Redan medans vi röntgade och hon tittade om plåtarna blev bra så såg jag inga benpålagringar, jag tänkte att det kan väl inte gå tillbaka? Men tydligen har hon aldrig haft spondylos utan dom benpålagringar vi såg förra röntgen var en inflammation. Hon har ändå ont i ryggen, skillnaden är att nu vet vi inte vad det beror på.
Men jag måste ta mig i kragen och träna henne och börja massera henne.

Det har blivit lite ändringar i mina flikar här uppe. Bland annat en mystisk flik som heter Ellie. Henne kommer jag berätta mer om när jag har fått hem henne. Ska fixa lite bland kategorierna också.

Sofia. 23år. Norrbotten.

Hundar. Katter. Hamstrar. Webbdesign.