Långhelg

Jag har tagit helg från och med nu. Skönt! Ska vara "ensammen" hemma med Cajsa, Blixten, katterna, mössorna och Dobby i helgen. Dom andra ska till Umeå för Hanna ska flytta dit.
Jag kom fram till en sak förra helgen. Jag ska byta djursort. Jag gillar verkligen möss, dom är underbara, trots att dom tre jag fick var väldigt skygga och försiktiga, men dom har ju blivit jättemycket bättre, problemet är att det finns inga möss norr om sundsvall. Inte ens djuraffärerna har, inte för att jag skulle köpa från en djuraffär ändå. Dock kommer det nya djurslaget inte in förrän mössorna eller Dobby har vandrat vidare. Jag har inte tid eller plats med fler. Men planerar och läser på gör jag för fullt, skaffar man ett djur ska man vara påläst, maten, miljön, skötsel, beteenden, sjukdomar, osv. Många är mer pålästa om telefonen dom köpt än om deras livs levande djur.
Nåväl, Nova är bättre, hennes 14-dagars-kur är över och hon är piggare än vanligt, kisar inte med ena ögat som hon gjorde tidigare, springer runt på skrivbordet istället för att bara sitta bakom datorn. Hoppas hon inte blir sämre igen.Kommentarer
Postat av: ▲ J0Z

ooh, spännande! va blir de för djur efter mössen då?!

Svar: Det vill jag inte skriva än för det är inte 100% att det blir. Men det är en gnagare iallafall :)
Sofia

2013-02-02 . 19:26:54 | @: http://bedeliciious.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Sofia. 23år. Norrbotten.

Hundar. Katter. Hamstrar. Webbdesign.