Endast 5 månader gammal

Endast 5 månader gammal var den lilla varelsen som fick somna in. Hans överaktiva hjärna och kropp gjorde honom så stressad. Aldrig nöjd med någonting. Jag saknar dig Emmett! Nu får du springa tillsammans med din bror i mushimlen. Jag är ledsen men jag gjorde allt jag kunde. När jag ser Jackson i din bur så förstår jag verkligen hur stressad du var. Mina tårar rinner men jag vet att du har det bättre nu. <3

Nittonde juli

 
Det händer inte så mycket nu. Mina kusiner är här, jag jobbar, räknar Emmetts dagar, oroar mig för Dobby, längtar till vintern(eller hösten åtminstone).

Otroligt jobbiga beslut

 
Lilla överaktiva Emmett mår inte bra. Tja, jag har ju skrivit om han tidigare. Jag kommer med största sannolikhet låta honom somna in. Jag vet bara inte när.
 
Sen har vi lilla Dobby, vars mage är stor och hård. Kan vara en tumör, kanske inte. Han är iallafall som han brukar. Springer i hjulet lite då och då och river tapeter. Jag kommer avvakta sålänge han är pigg, äter, dricker, kissar och bajsar som han brukar.

Hugo och fullt hela helgen

 
Snart kommer denna killen och Hanna. Hoppas jag och Hugo kan klämma in ett pass uppletande på lördagsmorgon eller kväll, eller både och.
Imorgon ska jag jobba massor, Hanna ska på agilitytävling med Cajsa och Blixten och mamma och pappa ska på bröllop(det ska ioförsig jag med men inte på just det bröllopet).
På söndag ska vi på utställning med Blixten och sen ska jag jobba på kvällen.
Fullt upp.
 

Rallylydnadsdebut

För 11 veckor sedan kunde Blixten ingenting av rallylydnad. Idag var det vi som kammade hem ett godkänt resultat med hela 83 poäng! Minsta poäng för godkänt är 70 och max är 100. Får man 100 poäng har man inte gjort ett enda fel. Så jag känner mig jättenöjd och med mera träning kan det ju bara gå bättre. Förhoppningsvis blir det en till tävling i sommar.
Alice tävlade också men tyvärr så haltade hon så vi blev diskade. Igår hade hon fått springa lös och förmodligen snubblat eller något sånt men imorse haltade hon ingenting, däremot blir hon stressad, övertaggad och studsig på tävlingar så hon hoppade och hade sig och började halta precis när vi gick in på tävlingsbanan. Men hon var duktig ändå.

Juli

 
Jag jobbar en stund nästan varje dag. Får nästan ingen sömn. Går promenader. Springer. Längtar till vintern. Längtar efter och planerar för en egen hund. Längtar tills mina kusiner flyttar upp till norrbotten. Tar hand om mina smådjur.

Sofia. 23år. Norrbotten.

Hundar. Katter. Hamstrar. Webbdesign.