Glad Påsk!Jag och mina små djur önskar glad påsk!

Låt mig presentera...

... Jackson!
 
Lilla Jackson är en av mina två nya stjärnor. Fyller fem veckor imorgon. Busig och mycket social.
Bilder på den andra sötnosen kommer när han fått ett namn. Bättre bilder kommer också sen då syster kommer hem imorgon och har kameran med sig.
Imorgon ska vi åka till luleå och jag kommer garanterat hem med saker åt djuren. Det är dom jag lägger mest pengar på. Bland annat behöver jag en bur till då tjejerna just nu bor i en plastback som(enligt mig) är för liten. Får se om jag hittar någon billig eller om jag beställer.
Jag är iallafall ledig i en och en halv vecka nu!

22-03-13

 
Jag har blivit förkyld. På min lediga dag. Jag hoppas inte det blir värre för jag ska ju hämta mina två små nya vänner imorgon. Håller på att förbereda för deras ankomst.
Om en stund kommer pappa hem och då ska vi gå ut med hundarna på en långis.

Helger


Här var det inte mycket liv.
Hände en hemsk sak förra helgen, höll på å bli av med mössen pga Nino, men dom mår bra nu.
I helgen är jag helt ledig, planerar en långpromenad imorgon.
Nästa helg blir det spännande, tidigt på lördagsmorgon åker jag lite drygt två timmar bort, hämtar upp två små krabater och åker hem. Hihi..
Helgen därefter blir det askul för då kommer mina små kusiner från Halmstad!
Helgen efter det, första helgen i april, åker jag ner till Umeå till syster.

Dobby, tankar och möss.

 
Dobby har börjat bli bättre nu. Jag hoppas att han blir bra och att det håller sig bra nu! Det verkar inte riktigt vara fodret det är fel på för han äter nu både det gamla och det nya. Men vi får se.
Mina tankar går runt och snurrar i huvudet. Jag gillar möss så mycket och vill ha fler men dom är ju så svåra att få tag på, transport går dock tydligen alltid att ordna och i sommar kommer det förhoppningsvis finnas möss i norrbotten. Skrev ju tidigare att jag nog skulle skaffa en annan djursort och jag har velat om jag ska skaffa det eller fler möss men det lutar åt att det blir det. När vet jag inte för det beror på uppfödaren. Annars blir det garanterat fler möss.
Jag engagerar mig nu mer än någonsin i mina möss tror jag. Dom får komma på utflykt i princip varje dag, och då är det inte bara på skrivbordet. Bilden ovan är tagen när dom var på en stor träskiva med nå sängkläder som var roliga att springa under. Nu har jag fixat ett annat ställe som är bättre, för det är inte så bra om dom kissar på träskivan. Så då kan jag ge dom nya spännande grejer att undersöka. Det har liksom inte rymts på mitt skrivbord.
Nu blir det promenad med hundarna.

Helg

Fredag! Idag hade vi kort dag.
Dobby är fortfarande dålig i magen men nu håller jag på att byta foder till honom. Får hoppas att det är något i det gamla fodret som hans mage pajjade på. Jag vill verkligen att han ska bli bra! Gosgubben. Tur att han är pigg, äter och dricker bra.
Mössorna är det bra med. Nova har lite dålig balans till och från, men ändå ska hon balansera på smala grejer. Dom har just fått en festmåltid, havrevällinggröt, älgfärs och morotsblast. Dobby ska också få havrevällinggröt ikväll. Havrevällinggröt är mjölkfri babyvälling med havregryn i, då blir det som vällinggröt. Smaskens!

Sofia. 23år. Norrbotten.

Hundar. Katter. Hamstrar. Webbdesign.