Dobby, tankar och möss.

 
Dobby har börjat bli bättre nu. Jag hoppas att han blir bra och att det håller sig bra nu! Det verkar inte riktigt vara fodret det är fel på för han äter nu både det gamla och det nya. Men vi får se.
Mina tankar går runt och snurrar i huvudet. Jag gillar möss så mycket och vill ha fler men dom är ju så svåra att få tag på, transport går dock tydligen alltid att ordna och i sommar kommer det förhoppningsvis finnas möss i norrbotten. Skrev ju tidigare att jag nog skulle skaffa en annan djursort och jag har velat om jag ska skaffa det eller fler möss men det lutar åt att det blir det. När vet jag inte för det beror på uppfödaren. Annars blir det garanterat fler möss.
Jag engagerar mig nu mer än någonsin i mina möss tror jag. Dom får komma på utflykt i princip varje dag, och då är det inte bara på skrivbordet. Bilden ovan är tagen när dom var på en stor träskiva med nå sängkläder som var roliga att springa under. Nu har jag fixat ett annat ställe som är bättre, för det är inte så bra om dom kissar på träskivan. Så då kan jag ge dom nya spännande grejer att undersöka. Det har liksom inte rymts på mitt skrivbord.
Nu blir det promenad med hundarna.


Kommentarer
Postat av: Neha - Foton, Sömnad, Tips & Trix

Såå söt:)

2013-03-16 . 21:03:07 | @: http://nehaexponerar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Sofia. 23år. Norrbotten.

Hundar. Katter. Hamstrar. Webbdesign.