Nino Q med den besvärliga klon

 
För två månader sedan fick Nino problem vid ena klon, i klokapseln. Den svullnade och började vara. En vecka senare åkte vi till veterinären som rengjorde, där fanns ett pyttelitet sår, och vi skulle fortsätta rengöra. Tre veckor senare var det fortfarande inte bra, varade och var svullet, så vi fick antibiotika i 6 dagar. Det blev lite bättre men när medicinkuren var slut blev det sämre igen. Förra veckan var vi återigen till veterinären som rengjorde ännu noggrannare och petade ur smuts ur klokapseln, plus att han fick mer antibiotika för tio dagar och en dos metacam för tre dagar. Redan dagen efter var det bättre och jag kan rengöra klon själv, det gick inte tidigare när det var svullet och varade för då hade han ont.
Hoppas nu att det blir helt bra. Även om han inte har varit hindrad på något sätt, han har klöst och klättrat i klösträdet och busat med Simba som vanligt, så var det ju tvunget att åtgärdas.

Drag

 
Var och drog med hundarna idag, Cajsa och Blixten, efter denna väg. Jag satt på en bob och försökte hålla mig i hjulspåret. I början fattade dom inte att dom skulle dra. Jag satt och skrattade och trodde inte jag skulle få igång dom men efter ett tag gick det, och dom sprang hela vägen, jätteduktiga. Det är så kul att Blixten har börjat dra igen. Första vintern drog han, andra vintern drog han inte och nu drar han igen.

Sofia. 23år. Norrbotten.

Hundar. Katter. Hamstrar. Webbdesign.