Halloween

Jackson tyckte nog att det var lite läskigt.
 
Happy Halloween!
Idag fyller jag år.
 

Tre hundar med ny titel

 
Jepp det gick vägen i helgen. Alla tre hundar fick titeln RLD N. Alice klarade det igår så hon fick stanna hemma idag. Blixten var lite ofokuserad och studsig men klarade gk idag. Och Cajsa har fått gk på tre av tre tävlingar. Så nu är jag nöjd, trött och frusen och ska gå och duscha samt bada Blixten.
 

Nu är det snart dax igen

 
Imorgon är det dax för tävling igen. Hoppas och tror på fler medaljer. Men jag måste komma på nåt sätt att hänga upp alla. För som ni ser så är det en fjäder bakom medaljerna på bilden och det är för att jag har hängt upp dom på en hylla och man kan hänga saker bakom så dom kan inte hänga där. men jag tror att jag har en ide.
Något som är spännande är att om Blixten får godkänt resultat imorgon så startar vi i fortsättningsklassen på söndag, och vi kan inte alla fortsättningsmoment så bra, så det får gå som det går. Sen har jag ju hela vintern på mig att träna. Ska träna med Cajsa också till fortsättningsklassen för jag hoppas att vi tar två gk i helgen så hon får flytta upp nästa år. Och lillan(Alice) kommer få bli helpensionerad efter att hon har fått titeln RLD N. Träna kommer vi såklart göra ändå.

Sysselsatt

Har haft så himla mycket att göra senaste dagarna. Började en ny kurs i måndags och det var en hel del att läsa. Jag har faktiskt fortfarande inte läst allt trots att jag lämnat in arbetet. Har dessutom två mindre delar kvar att göra innan veckans slut. Till på köpet blev vi av med internet i måndags men som tur så fick jag låna mormor och morfars mobila bredband i tisdagskväll. Hoppas vi får tillbaka internet i helgen eller på måndag.
Imorgon tar jag ledigt en stund för vi ska och köpa golv. Jag och pappa har tapetserat om ett rum och nu ska vi lägga nytt golv.
Imorgon, sent på kvällen kommer Hugo och hamstrarna hit och ska vara här tills på måndag. Då får Alice vara hos mormor och morfar och Hugo får bo uppe med mig.
Nu skriker Simba efter mat så bäst att matmor går och ger honom lite mat.

Fredag

Min lilla bebis Blixten.
 
Jag ändrade färger i designen till lite mer höstiga.

Sofia. 23år. Norrbotten.

Hundar. Katter. Hamstrar. Webbdesign.