Jackson i blommorna

'Men Jack, vad gör du i blommorna? Utomhus!?'

Bilden är tagen till en sommarfototävling(vi vann inte) för några veckor sedan. Tog bilden bara för att ha något att delta med.
Jackson är tjock. Men det är det minsta problemet, för han kliar sig. Och jag är så orolig att han ska få sår i nacken som Vega och Kosmo fick. Men han får jordnötssmör och lax som är bra för hud och päls. Åh lilla Jacke Packe, bli frisk!


Kommentarer
Postat av: ▲ J0Z

sv: Tack för tipset! Ska kolla upp den boken! Dock tycker jag att cesar millan är kanon och följer hans tips och tricks till fullo eftersom att de har hjälpt oss med Wilex så sjukt mycket!

Vi har gått många kurser med honom sen han var valp och INGEN har hjälp oss.. Sen vi började kolla på Millan för två årsen så har vi kunnat ha honom lös, han lyssnar på inkallning och kan massa trixs osv. Så med uppfostring så är de Cesar som gäller.. Dock så är ja lite osäker när de gäller unghundar och deras juckande som sagt.. En del säger dominans å en del säger annat! Men det kan nog va så som du säger också att det inte behöver betyda en massa dominans bara för att hunden går först ut genom dörren! Så till viss del kan jag hålla med dig!

Dock så har vi rangårdning och regler här hemma, annars blir wilex vilsen och som en yr höna dvs. lyssnar inte för fem öre!

Svar: Cesar är duktig på endel saker men det mesta han gör gillar jag inte för fem öre. Föredrar positiv träning. :)Juckande kan bero på olika saker, tex att hunden är stressad, är ofta en överslagshandling vid lek att hundarna börjar jucka på varandra, understimulerad, överstimulerad... Att hunden försöker ta över ledarskapet förstår jag inte hur man kan tro.
Konsekventa regler måste man ha, annars blir hunden ouppfostrad och som du säger, vilsen.
Sofia

2013-09-20 . 14:00:22 | @: http://dopeofjoz.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Sofia. 23år. Norrbotten.

Hundar. Katter. Hamstrar. Webbdesign.