Midsommar

Kusinerna har varit här i helgen, jag har varit kattvakt. På midsommarafton plockade jag blommor, råkade bli sju sorter, upptäckte det när jag kommit in och räknade. Kusinerna byggde fågelholkar och regnet höll sig undan. Idag har vi haft besök av en liten valp. Samma ras som våra är. Himla söt. Vi hann med mycket bus, lite utställningsträning, klickerträning och klippa pälsen. Simba var inte så förtjust. Han tycker att det räcker med hundar. haha.

Helgen

Jag hade några saker vi skulle göra i Umeå. Mysa med Blixten har jag gjort varenda dag. På lördagen var vi på utställning. Cajsa blev best in show veteran 4. Jag har hälsat på gässen och matat änderna. På söndagen var vi på tropikhuset i holmsund och hann även med en löptur. Vi har varit på en massa promenader så jag har fått ont i fötterna och efter utställningen fick jag ont i armen och har det fortfarande. Men det går nog över.

Sommarlov

 
Nu är min skola slut och jag har sommarlov! Skönt att vara lite ledig. Har ändå mycket saker i veckan. På tisdag ska jag och mamma hälsa på en bebis, på onsdag ska vi och se när min kusin tar studenten och på torsdag åker jag till umeå och stannar tills på måndag. Kul.

Sofia. 23år. Norrbotten.

Hundar. Katter. Hamstrar. Webbdesign.